2020 Erkek Trençkot Modelleri

2020 Erkek Trençkot Modelleri

Erkek PaltoErkek Kaban ve Mont Kombinleri

Dış giyimde bir sürü pek detaya girmemeye çalışır. Kara,düz palto ve kaban modellerinden şaşmayız ancak gelin görün ki çoğalış her vitrinde ayrıntılı yeni sezon modelleri meydana gelen ve bir sürü zekice tasarlanmış hem bir hayatımızı kolaylaştıracak hem bir de bizi ateş gibi tutacak bir sürü dekoratif kabanmont ve paltolar yer alıyor. Belli Bir Süre itina belli bir süre uyarı ile bir sürü dekoratif olmaya az kaldı. Bazen üzerinizde herhangi seçilmiş birçok de özenli olmayan bir kombin olabilmektedir. Bir Sürü dekoratif ve kalifiye bir kaban ile bütün bu berbat görüntüyü hemen bir şıklığa çevirebilirsiniz. O yüzden harici giyimi bir mevduat olarak görün ve yapabileceğinizin en iyi olanını yapın. Her kıyafetinizle farklı kombinlenecek civarı kolay bir palto, bir kaban ve bir mont alın.

Erkek PALTOLAR

2020 bay palto modelleri

Paltoların altın dönemi başlıyor. Bilhassa uzunca paltolardan bahsediyorum. Bu sezon vitrinlerde “military” teması başlığı altında kalın, uzunca, metal düğmeli, apoletli subay paltolarını görmüşsünüzdür. İşte bu trendin uzantısı olarak bilhassa kruvaze bağlanan 6 veya 8 düğmeli diz altına uzanan kuşaklı paltolar bir sürü moda.Renkleri ise lacivert, camel ve elbet ki kara. Deri detayları meydana gelen yakası kürklü, metal düğmeli, kruvaze uzunca paltoları beli kemerli olanları seçerseniz bedeninizi daha ince ve balanslı gösterecektir.

Bay KABANLAR

2020 bay kaban modelleri

Kabanın paltodan farkı dizden yukarıda,kalça altında sona ermesidir. Kabanlarda en göze batan detay bu yil cepler. Üstelik 2 den pek 4 cepli kabanlar bir sürü moda oluyor. Hakim yaka da bu yil kabanlarda ön tasarıya çıkan öbür bir yaka ayrıntıyı. Kabanlarda kahve ve kara seçimi güvence ve dünya kurtarır cinsten bir tercih olacaktır. Zira her kıyafetinizle rahatça kombinlenecektir. Kış Mevsiminde soğuğunda ceketlerin yerini bulundurarak sizlere şıklık katar. Yeniden belinize hafifçe oturan yeni sezon modelleri tercih edin. Kilolu erkeklere,hepten yuvarlak ve kilolu gösteren puf puf az montlar yakışmayacaktır. Bunun mahaline uzunca,ince,detaysız palto ve trençkotları tercih edin. Mont mahaline kaban giyin. Beli kemerli kabanlar, belinizi ortaya çıkarıp fit gösterebilir.

Bay MONTLAR

2020 Pierre cassi genç mont modelleri

Montlar ise beli lastikli veya düz olarak, kalça üzerinde bel hizasında biter. Geliyor Olacak sezon bizleri ne bekliyor derseniz, 90’lı senelerin en başında moda meydana gelen rengarenk ekoseli kaşe kumaştan montlar geliyor olacak. Keçe ve kaşeden kullanışlı iç detayları meydana gelen, bizi ateş gibi tutucak; fakat zor olmayan, geliştirilmiş kumaşları meydana gelen kabanlar ve kruvaze, uzunca paltolar olacak.Mont diyince akla yeniden mont kumaşından puf puf yelekler geliyor. Gardırobun olmazsa olmazları,vücudu ateş gibi tutan,gömlek,kazak üstelik ceket üzerine dahi giyilen yelek montlar.Bu sportif yeleklerden kesinlikle bir nitelik alın.Tavsiyem,kara veya kahve. Harici giyim bir anne parçadır ve kıyafetinizi tamamıyla değiştirebilir. O yüzden palto seçerken nelere uyarı etmeli ve neler ile gerçek kombinleri inşa etmeliyiz bir göz atalım. Montların iç detaylarının,çeşitli kumaşta,rengarenk,kapitoneli ve ekoseli olanlarını tercih edin,samimi içe sizlere ve hayatınıza nitelik katacaktır. Beli kemerli her mont ve kaban bu sezonun popüler parçaları,atlamayın.Düğme gsm ve fermuar detayları ön tasarıda olsun.Mont kumaşında su geçirmezliği meydana gelen kumaşları tercih edin. Hafif parlak kumaşlar moda.

Ürün bedenleri genç ve orta yaş grubuna hitap ediyor,  bedenleri ;44 – 46 – 48 – 50 -52 – 54 – 56 no ile oluşmakta.

 

Bay Palto Modelleri

2013 trendcoat modelleri Erkeklerde Yine Trençkot Modası

2014erkek trenckotmodelleri Erkeklerde Yine Trençkot Modası

erkek treckoat modelleri2014 Erkeklerde Yine Trençkot Modası

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.