2020 Erkek giyim sitilleri

2020 Erkek giyim sitilleri

2015-erkekyelek-modelleri


erkekblazer-ceketleri

darkesimgomlekler

Son yıllarda elinize esaslı bir erkek moda dergisi geçtiyse, şık mağazaların vitrinlerini alıcı gözle dolaştıysanız ya da stil sahibi bildiğiniz birkaç arkadaşınızın giyim şekline dikkat ettiyseniz, mutlaka sizde erkek gardırobundaki bu bir numaralı değişimi fark etmişsinizdir. Tüm erkek modası dar kesim oldu . Bu,bir sezonluk geçici moda akımı değildi aslında . Fark edilmiştir ki bu 3-5 yıldır devam eden bir trend . Her şeyi artık biraz daha dar kesiyorlar. 80’lerin sonu 90’ların başlarındaki o her şeydeki bolluk, kabalık, büyüklük ve volüm artık yok. Kim kilolu değilken hantal gözükmek ister ki. Hazır böyle bir moda varken çok geç olmadan slim fit parçalardan edinin.

Slim-Fit Takım Elbise, 

Erkeklerin bu konuda rahat ve kolay seçim yapmaları biraz uzun sürdü. Daha yeni yeni beyleri dar kalıp takım elbise sorarken görüyoruz. Aslında takım elbise genel görüntüyü baştan aşağıya belirler. Aradaki farka, deneyip görmeden, inanamazsınız. Lütfen bir mağazaya gidip, bir normal kesim bir fit kesim takım elbiseyi üzerinizde görün. Ceket kollarınızdan manşetinizden ucunun hafifçe görünmesine, ceket yakalarının da genel olarak ince olmasına , tek düğme ve tek yırtmaç birlikteliğine dikkat edin . E tabi pantolon paçası da biraz dar olacak.

Slim-Fit Kravatlar

Slim Fit kravat,dar kesim kıravat

Gömleğinizi dar kalıp ve yakasını küçük seçtikten sonra kravatı da normal boyutlarda alamazsınız. Yakanızın altından gözükecektir. Kalın ende, çok renkli ve çok desenli polyester kravatlar kolayca yakalarsınız. O yüzden yine her mağazada bulabileceğiniz düz renk , siyah ya da füme slim-fit bir kravat alınmalıdır.

Slim-Fit Gömlekler, 

Slim Fit Gömlek,

Slim-fit trendi en önce gömleklerde başlamıştı. Kargo pantolonlarınız üstüne bol baggy jeanlerinizin üstüne önce dar gömlekler giydirmekle başladı tasarımcılar. Sonra gömleklerdeki yakalar inceldi. Şu an hangi mağaza olursa olsun yerli markalar da dahil , hepsinde 2 tür gömlek bulunuyor .Bir normal ve rahat kesim diğeri ise fit kesim. Etiket olarak bu hatırlatmayı gömlek içlerinde görebilirsiniz. Küçük yaka,dar kalıp gömlekler dolabınızda bu sezon mutlaka olmalı.

Slim-Fit Pantolon, 

Slim Fit Pantolon,Dar Kesim Pantolon

Modacılar ne yaparsa yapsın. Markalar vitrinlere ne koyarlarsa koysunlar, ne kadar şık imaj çekimleri yaparlarsa yapsınlar, Türk erkekleri hala dar paça pantolona alışmış değil. Bu gidişle modası geçicek zaten . Size jean ve hafta sonu rahatlığındaki pantolonlarınızı bu şekil seçin demiyoruz; ama lütfen kumaş pantolonlarınızı şu şalvar edasından kurtaralım. Ayakkabılarınızı sivri yada uzun burunlu değil de biraz daha kısa ve yuvarlak burunlu ve bot şeklinde bağıcıksız, bileklere doğru çıkan bir modelde seçerek , bu dar pantolonları rahatça giyebilirsiniz. Asla tayt gibi darlık beklemiyoruz ama genel olarak bacaklarınıza biraz daha yakın geçmesine dikkat edin .

Bir İngiliz beyefendisi görüntüsünü son olarak tüm bu fit parçalarla uyumlu , belinize oturan, omzunuzdan taşmayacak, el bileklerinizden aşağılara sarkmayacak, fit bir pardösü, trençkot ya da kaban ile sonlandırırsınız kusursuzlukla yakalarsınız.