2019 İlkbahar/Yaz Erkek Giyim Modası

2019 İlkbahar/Yaz Erkek Giyim Modası

2019 yılının ilkbahar ayı yaklaşırken, klasik erkek giyim kombinlerinin önceki yıllara göre daha çok rağbet gördüğünü görmekteyiz. Rahatlığı ve şıklığı aynı anda taşıyan klasik modeller, yeni tasarımlar ve kombinlerle önümüzdeki ilkbahara damgasını vuracak gibi görünüyor. Son zamanlarda tercih edilen kıyafetlerde bazı detaylar göze çarpıyor.

Renk Kombinleri

Farklı renk kontrastları ve kombinleri 2019 yılında takım elbise modasında dikkat çekiyor. Günümüzde takım elbisede açık-koyu renk uyumundan ve zıtlıklardan fazlasını görmek mümkün. Özellikle yelek, çiçek, kravat, rozet gibi aksesuarlarda kullanılan renkler şık bir görünüm yaratmaya yardımcı oluyor.

Örnek vermek gerekirse, aynı rengin farklı tonlarının kullanıldığı takımlar bu yıl oldukça moda. Mavi, soluk mavi, lacivert gibi renklerden oluşan ceket, pantolon, gömlek modelleri aynı takımda kombinlenebiliyor. Ayrıca kırmızı, mavi gibi renklerin siyah takım elbiselerle uyumlu bir şekilde kullanıldığını da söyleyebiliriz.

İlkbahar ayları yaklaşırken, açık renk tonlarının daha çok tercih edildiğine değinmekte fayda var. Krem, bej, beyaz gibi renkler kırmızı tonlarıyla oldukça şık bir biçimde kombinlenebiliyor.

Desenli Ürünler

Kareli ve çizgili ürünler son yıllarda eskisinden daha çok rağbet görmeye başladı. Özellikle kareli, puantiyeli ve çizgili erkek giyim modelleri oldukça ilgi çekiyor. Kumaş pantolon ve ceket gibi klasik giyim ürünlerinde daha kreatif tasarımların ön plana çıktığını söyleyebiliriz.  Desenli ürünler, farklı renklerle daha kolay bir biçimde kombinlenebiliyor ve kişiye dikkat çekici, şık bir görünüm katıyor.

Aksesuarlar

Kravat, kol düğmesi gibi aksesuarların yanında broş, zincir, rozet, yaka iğnesi, kravat iğnesi, yaka çiçeği gibi ürünlerin de kombini tamamlayan birer enstrüman olarak kullanıldığını söylemek mümkün. Aksesuarlar, kıyafette farklı ve uyumlu renklerin kullanılmasını sağlayarak şıklığı arttırıyor. Üstelik doğru aksesuarları kullanarak kendi tarzınızı yaratmanız hiç zor değil.

Kaliteli Modeller

Klasik giyim ürünlerine olan ilgi arttıkça, kalite beklentisi de doğal olarak yükseliyor. Nitekim kıyafetin şık görünümünü koruyabilmesi için kaliteli kumaştan imal edildiğinden emin olmak gerekiyor. 2019 yılında şık ve kaliteli erkek giyim tarzları için Pierre Cassi’nin kataloglarına göz atabilirsiniz.

2019 yaz erkek giyim modası,

2019 ilkbahar yaz erkek modası,

2019 erkek giyim modası,

2019 ilkbahar yaz erkek trendleri,

2019 yaz erkek modası türkiye,

2019 yaz erkek trendleri,

2019 yaz erkek kombinleri,

2019 erkek modası türkiy,

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.