2020 Bahar Yaz Pantolon Koleksiyonu

2020 Bahar Yaz Pantolon Koleksiyonu, Erkek Modası, 2020 Gömlek Yaz Koleksiyonu modellerinde de modern renklerin yanında pastel ve yazın kullanılan açık tonların bu sene ön planda olduğunu görüyoruz. Klasik giyinen baylar, dar kesim takım elbise, keten pantolon ürünlerini beğenerek giydiği kıyafet markaları arasında yer alan Pierre Cassi 2020 bahar, yaz sezonunda oldukça farklı modeller üretmekte.

Yazlık pantolon modelleri arasında ; Keten pantolon, Pamuk Pantolon, hafif Yün pantolon, Kanvas Pantolon, pamuk saten pantolon, Yazlık pantolon modelleri üretilmektedir.

Erkek trend modelleri arasında şıklık ve zarif bir duruş isteyen her erkeğin seveceği bir marka Wings Men, moda çizgisinde fazla gösterişli olmadan, şık olunabileceğini modern çizgileri ile bizlere vintage ürünler ile birlikte giyime tarz katıyor.

Pierre cassi pantolonlar modern takım elbise giyimine uygun olan ürünlerimiz 2020 ilkbahar yaz koleksiyonu sizlerle.

mevsimlik-pantolonlarkadife-pantolon-modelleri_001 klasik-pantolon-modelleri dar-kesim-pantolon erkekpantolon-derikemeri pamuk saten spor pantolon marine-pantolon spor-pantolon-modelleri pamuk-saten-pantolon