2020 Sonbahar Kış Erkek giyim modelleri

2020 Sonbahar Kış Erkek giyim modelleri

Moda kavramı erkeklerde ve bayanlarda farklılık göstermektedir, bazı kesim uçuk renkleri tercih ederken bazı erkekler koyu renkleri tercih etmekte, gökyüzünün griye bürüdüğü yağmurlu bir günde sonbahar renkleriyle bürünmüş, elit takım elbise içine mat gömlek, spor kravat ile  dışımıza farklılık katar.
2020 sonbahar kış erkek giyim sezonunda Pierre Cassi  üst giyim, trençkot, kaban, mont,palto, pardeso, giyimde sağlamlığı, kumaşta kalitesi, gösterişte şıklığı, kişiye özel tasarımları, spor baharlık spor pantolon modelleri ile yine favori marka oluyor.
Markamız olan Pierre Cassi; 1970 yılında Hüseyin Ural Bey’in büyük çabalarıyla erkek giyim modasına adımını atmıştır.  Tekli ürün üretimiyle (pantolon) türkiyede 200 noktaya rahat bir şekilde ulaşıp şimdilerde 3000 farklı noktaya ürün yelpazesini ulaştırmaktadır.

Dünyanın en büyük moda şehri olan pariste toptan giyim ürünlerimiz tüketiciler ile buluşmaktadır.
Pierre Cassi erkek kıyafetleri ; renk, koleksiyon, model, dizayn, tasarım ve sağlamlığı ile dünya çapında adını bir çok noktaya ulaştırmış olup; 40 ülkeye Pierre Cassi ve Wingsmen Suitmen  markasını ihracat yapmaktadır.

2020 – 2021 Pierre Cassi koleksiyonundan; renk, desen, kalite ve modelleri hakkında sizler için bir kaç erkek giyim örneği sunuyoruz.

Pierre Cassi Üstünüzde Bulunsun.

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.