2020 Pierrecassi Masal temalı giyim trendi

2020 Pierrecassi Masal temalı giyim trendi ilkbahar sezonu genç modacıların koleksiyonlara dinamizm kattığı masal modasıyla birlikte kendi tasarımlarını farklı bir kategoride tanıtıyorlar….

2020 Masal temalı giyim koleksiyonu stil ve tarz sahibi erkekler için özel oluşturulmakta, 2020 erkek giyim masal modası ile pierre cassi kendi tasarımlarını farklı stil üretmekte.

Bay giyim çeşitlerine 2020 Masal temalı giyim stili modelli içinde, sezonun modasını andıran  parçalar görmek sizleri şaşırtacaktır, 2020 bay giyim senesinde oldukça etkili bir moda koleksiyona sahip olan Pierre cassi giyim bayilik konusunda Tüm Avrupa Kıbrıs ve Türkiye’de bir çok corner mağaza ve butik markaların ilgisini çekmeye devam ediyor. Erkeklerinde güzel masalları vardır, onlarda rüyalarında kahraman olmayı hak ediyorlar Erkek giyim öncü markası Pİerre cassi bu sezonun en önde gelen modellerinden biri olmayı başarana takım elbise, gömlek, pantolon, kravat, papyon üretmekte. Yeni sokak giyim tarzı ile modacılara ilham kaynağı olmaya devam etmekte.

2015 Pierrecassi giyim trendi

giyim-bayilik baygyimtarzlari-2015 erkek-giyim-bayilik seyfettinural-gomlekleri

erkek giyim, gömlek, pantolon, erkek takım elbise, bay giyim, erkek gömlek, erkek pantolon,

Yorum yaz

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.