2020 erkek Trençkot Modelleri

2020 erkek Trençkot Modelleri

             Giyimine özen gösteren ve klasik giyim tarzını benimseyen erkeklerin tercih ettiği trençkotlar bu sonbaharda da yine gözde. Giyimde farklı stilleri denemekten hoşlanan erkekler için trençkot modellerini gözden geçirelim mi?

Kadınlarda olduğu kadar erkekler için de hem şıklığı tamamlamak hem de yağmur ve rüzgardan korunmak amaçlı kullanılan trençkotlar, giydiğiniz kıyafete göre farklı stiller oluşturur. Takım elbise giydiğinizde koyu renk bir trençkot tercih edersiniz bu klasik bir İngiliz stilidir ki oldukça cool bir görünüm verir size. Şık bir takım elbise üzerine açık renk örneğin krem rengi trençkot ise İtalyan tarzıdır ve İtalyan stilinin kusursuzluğunu yansıtır.

Erkek trençkot modelleri genellikle aynı olmakla beraber tarzınızı ve kişiliğinizi yansıtan yanı seçtiğiniz renk ve içinize giydiklerinizdir. Spor bir kıyafet ve kot pantolonla tamamladığınız giyiminize haki renkte bir trençkot sıra dışı bir görüntü oluşturacaktır.

Trençkot modelini seçerken giyim tarzınızı göz önünde bulundurmalısınız iş yaşamında ve gündelik hayatta giymek üzere biri açık biri koyu renk trençkot edinmelisiniz.
erkek-trenckot-trendcoatmenswearkapsonlu-trenckot-modellerierkek2014erkek-trenckotmodelleriyenisezo-ntrenckoterkek-treckoat-modelleri2014yarimpalto-modelleri-2014