2020 erkek kısa kol gömlekleri

2020 erkek kısa kol gömlekleri sizlere pierre cassi kalitesi ile sunmaktayız, farklı desen ve renkte bulunan erkek kısa kol gömlekler, hafif kilolu beyler için özel koleksiyonumuz içerisinde yer alacaktır.

Bay kısa kol gömlekleri yaz aylarının sıcak ve kavurucu olması ile erkekler kısa kol pamuklu gömlek ve  kısa kol keten gömlekleri tüm yaz boyunca tercih etmektedirler, ürün kalitesi ve kullanım özentisi olmasından dolayı.

Bayların özel gecelerde tüm bakışları üzerilerine çekmelerini sağlayan ince ayrıntıları öne çıkaran düz kısa kol gömlek denildiğinde akla ilk gelen ilk model olan cool marine gömlek modelleri akla gelmekte, bu sezon gömlek önünde arkasında ufak nakış efektleri ile çok güzel olan ürünleri rahatlıkla sergilemelerini sağlayacaksınız.

Bu sezon bayların feminen yönlerini öne çıkartacakları 2020 erkek kısa kol gömlekleri özelikle genç erkeklerin gözdesi olmayı adaydır. Genç erkek neslin gözdesi ekose gömlek ve marine gömlek modelleri arasında dar kesimler,  farklı tonlar, yeni desenler arasından gönlünüzce model seçimi yapma şansınız çok fazla olacak.

Bu sezon toptan gömlek ve gömlek bayilik açışından iyi bir yatırım yapmanız gerekiyorsa sizi pierre cassi showroom ekibinden randevu almanızı öneririm. +90 212 233 09 10 – +90 0212 458 25 25 

 

buyukbeden-erkek-modelleri erkekkisakolduzgomlek erkekkisakollugomlek erkekpamukgomlekgiyimi kısakolgomlek-erkek