2020 Yine Erkek Trençkot Modası

2020 Yine Erkek Trençkot Modası

Pierre cassi her sene trençkot  farklı modelleri ile yeni sezona hızlı başlamaktadır. Havaların serinlemesiyle beraber caddelerde Daniel Craig tarzı trençkotlar giymiş erkeklerin sayısı da artıyor. Ben kendi adıma çok keyif alıyorum giyimde trençkotu tercih edenleri gördükçe. İçindeki kıyafet klasik mi spor mu hiç fark etmiyor üzerine giydiği bir trençkotu iyi taşıyabilen bir erkek girdiği her ortamda saygınlık uyandırıyor bence. Hala Amerikan filmlerinde avukatlar, iş adamları gibi yüksek zümrelerin trençkotlarıyla bir o yana bir bu yana koşturmalarını izliyoruz ve ne kadar çekici göründüklerini düşünüyoruz biz kadınlar.
Erkek trençkot modellerine bir göz atalım bakalım bu sezon ünlü markaların trençkotları nasıl tasarlanmış?
Öncelikle trençkotla adı adeta bütünleşen Burberry marka trençkotlara baktığımıza da bol kürk olan modelleri görüyoruz. Zara, trençkot konseptinde kış aylarında da kullanılmaya olanak sağlayan yün ve kaşe kumaşları tercih etmiş.
Trençkota farklı bir pencereden bakan Zegna deri ve kumaş karmasıyla hazırladığı yeni modelleri giyimiyle fark yaratmayı ve dikkat çekmeyi sevenlerin beğenisine sunmuştur. Klasik tarz bir trençkot benim her zaman favorimdir.

kase mont kolu derili model lacivert Erkek Trençkotta Son Moda Pierre cassikase mont kolu derili model 2 Erkek Trençkotta Son Moda Pierre cassierkek trenckot trendcoatmenswear Erkek Trençkotta Son Moda Pierre cassi